Modes ekspertam Dāvidam meža vidū apstājusies sirds

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Edijs Pālens

Modes mākslinieks Dāvids jeb īstajā vārdā Romans Andrejevs Jāņus pavadījis neatliekamās medicīniskās palīdzības mašīnā - viņam esot kļuvis slikti un Dāvida sirds esot pārstājusi pukstēt.

Dāvids izdevumam «Kas Jauns» atklājis šausminošos notikumus: «Gāju un palika slikti, un tā vairākas reizes. Tad jutu, ka gāžos, aizgāju uz pagalmu, kur ir cilvēki. Uz mirkli zaudēju samaņu... Tad viss griezās, tirpa, krūtīs nepatīkami spieda. (..) Braucot uz slimnīcu Jelgavā, meža vidū mediķiem nācās stādināt mašīnu, jo sirds pēkšņi apstājās teju pavisam - pulss bija tikai 20 sitieni minūtē. Vēlāk uzzināju, ka ārsti mašīnā man vēnā laiduši zāles. Tas ir reāls brīnums, ka vispār vēl esmu starp dzīvajiem.»

Nonākot slimnīcā, modes māksliniekam pavēstīts, ka sirds problēmas izraisījusi fiziska un emocionāla pārpūle. Tagad viņam jāgaida rindā uz operāciju, kas paredzēta vien rudenī.

Modes māksliniekam augustā apritēs 52 gadi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu