Maikla Džeksona meitai Parisai jauns mīļotais vīrietis, šoreiz aktieris

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pagājušās nedēļas nogalē paparaci izdevās nofotografēt Maikla Džeksona deviņpadsmit gadus veco meitu Parisu romantiskā pastaigā ar trīsdesmit astoņus gadus veco aktieri, seriāla «90210» zvaigzni Trevoru Donovanu.

Paparaci fotogrāfijās redzams, kā pārītis tur viens otra roku, flirtē un reizi pa reizei vīrietis noglauda Parisas muguru.

Ieraugot fotogrāfijas, Parisa paziņoja faniem, ka viņu un aktieri saista tikai draudzība, un publiskoja fotogrāfijas, kurās viņa roku rokā pastaigājas ar vairākām daiļā dzimuma pārstāvēm, slavenība tādā veidā vēlējās parādīt, ka staigāšana roku rokā nenozīmē neko romantisku.

Beigu beigās popmūzikas karaļa meita panāca pretējo efektu, kā nekā pati ir atzinusi, ka ir biseksuāla, nu viņas atbalstītāji domā, ka ar daiļā dzimuma pārstāvēm to reiz saistījis kas vairāk, kā nekā slavenībām domātajā iepazīšanās portālā «Raya» viņa meklēja abu dzimumu pārstāvjus, lai izveidotu attiecības.

Šā gada februārī Parisa izšķīrās no grupas «Street Drum Corps» bundzinieka Maikla Snodija, ar kuru satikās astoņus mēnešus.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu