Televīzijas ekrānos atgriezīsies lesbiešu kulta seriāls «The L word»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Kā raksta portāls «LGBTQ nation», iemīļotais, jau kulta seriāla statusu nopelnījušais seriāls «The L word», kuru uzņēma no 2004. līdz 2009. gadam, atgriezīsies televīzijas ekrānos. «Showtime» pieņēmuši tādu lēmumu, jo pēc «The L word» beigām tā arī nav radies seriāls, kas parāda reālo LGBT kopienas dzīvi.

Seriāla turpinājumā būs iespējams redzēt gan vecos, iemīļotos tēlus, gan daudzas jaunas sejas, kuras atsvaidzinās sižetu.

«The L word» producentu ādā iejutīsies seriāla veterānes, aktrises Džeifera Bīla, Keita Meninga, Leiša Heilija, kuras būs redzamas arī pašā seriālā, un, protams, producente, seriāla scenārija autore Ilene Čaikena, kura meklē otru scenāristu, bet tikai no lesbiešu kopienas.

Pirms pāris nedēļām seriāla aktrises un radošā grupa tikās īpašā raidījumā, kur apsprieda seriāla ietekmi uz dzīvi, tā veicinātās pārmaiņas un faktu, ka tā arī jauns seriāls, kas parāda lesbiešu dzīvi, ārpus cietuma sienām nav radies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu