Parisa Hiltone uzņems dokumentālo filmu par sociālo tīklu negatīvo ietekmi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Uzņēmēja Parisa Hiltone, kura tiek uzskatīta par vienu no sociālo tīklu pavēlniecēm, pēkšņi paziņojusi, ka sociālie tīkli neko labu nesniedz cilvēkiem; lai to pierādītu, slavenība izlēmusi uzņemt dokumentālo filmu.

Intervijā žurnālam «LLNYC» Parisa paziņojusi, ka, kļūstot par māti, viņa darīs visu, lai ierobežotu sava bērna aktivitātes sociālajos tīklos.

Hiltone, kurai portālā «Twitter» seko vairāk nekā piecpadsmit miljoni sekotāju, uzskata, ka pasaulē ir daudz vērtīgākas nodarbes nekā «sērfošana» sociālajos tīklos.

Dokumentālā filma, kuru uzņems modes dāma, stāstīs par to kā sociālie tīkli ietekmē mūsu dzīvi, sniedz svešiniekiem informāciju par mums un cik negatīvi tie ietekmē bērnus.

Slavenība uzskata, ka pati sasniegusi popularitāti, jo laikā, kad viņa kļuva populāra, lielākie sociālie tīkli nebija pat vēl izdomāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu