Gudrība ir seksīga! Supermodeles, kurām ir augstākā izglītība

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Skaistums nav tikai perfekts augums un žilbinošs smaids, bet arī gudrība! Daudzas modeles karjeru sāk ļoti agrā vecumā un nevar lepoties pat ar vidusskolas izglītību, bet ir supermodeles, kuras spējušas iegūt augstāko izglītību, bet, par spīti tam, izvēlējušās strādāt modes industrijā.

Sindija Krauforde

Modele Sindija Kauforde ar izcilību pabeidza vidusskolu, un gan viņa pati, gan vecāki redzēja to ķīmiķes ādā. Drīz vien modeles karjeras dēļ skaistule pameta universitāti, bet vēlāk tomēr spēja pabeigt mācības.

Taira Benksa

Skaistule izlēma iegūt augstāko izglītību Hārvarda universitātē, jau esot pieprasīta modele. Beigu beigās Taira ieguva grādu menedžmentā un reizēm lasa lekcijas izglītības iestādē.

I have too many memories to mention here right now about Franca but this is one of my favorite covers of my career (minus the cigarette) shot by Steven Meisel for Italian Vogue. I was a free agent again after my first contract with Calvin Klein and Franca welcomed me back with open arms and my career as a model was reborn. I was in Rome a few weeks ago and stopped by to visit Pierpaolo Piccioli at Valentino and he passed the phone to me to say hello to an old friend. It was Franca Sozzani. Her voice was as legendary as her eyes, face and character. We said we'd see eachother in NYC soon. It had been too long...Grazie Franca for many, many years of a long distance friendship. What true grace and beauty you personified. ?

A post shared by Christy Turlington Burns (@cturlington) on

Kristija Tarlingtona

Kristija, iegūstot popularitāti, izlēma pāris gadus atteikties no karjeras par labu augstākajai izglītībai, modele nu var lepoties ar bakalaura grādu reliģijā un Austrumu kultūrā.

☀️

A post shared by lily cole ?? (@lilycole) on

Lilija Koula

Modele kļuva pieprasīta tieši laikā, kad viņa mācījās universitātē. Skaistule apguva mākslas vēsturi un pabeidza bakalaura programmu kā viena no labākajām savā kursā.

Summer whites.

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Brūka Šildsa

Aktrise un modele Brūka Šildsa ir pabeigusi vienu no labākajām Amerikas universitātēm, skaistule Prinstonas universitātē ieguvusi bakalaura grādu franču literatūrā.

Dead glam.

A post shared by Edie Campbell (@ediebcampbell) on

Edija Kempbela

Modele ar izcilību pabeigusi Anglijas mākslas institūtu «Kurto», kurā mācījās mākslas vēsturi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu