Niks Kanons atklāj, kāpēc vairs nespēj mīlēt pēc šķiršanās no Meraijas Kerijas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nesenā intervijā televīzijas raidījumu vadītājs, komiķis Niks Kanons paziņojis, ka kopš šķiršanās no dziedātājas Meraijas Kerijas nespēj iemīlēt nevienu citu sievieti, lai vai kā censtos, jo baidās atkal zaudēt šajā mīlas spēlē un palikt ar salauztu sirdi. Kopš 2014.gada slavenības sirds ir brīva un tajā pašā laikā aizņemta ar atmiņām un sāpēm.

Slavenība atklājis, ka jūtas salauzts, ievainots un nespēj atrast mīlestību pie citas sievietes sāniem, tas netraucē televīzijas personībai doties uz randiņiem, bet īstas attiecības šo gadu laikā viņam nav izdevies izveidot.

Niks paziņojis, ka netic veiksmīgai laulībai un pielīdzina laulību lēkšanai ar izpletni: ja cilvēkam pateiktu, ka veiksmīga piezemēšanās iespējama tikai piecdesmit procentos gadījumu, vairums atteiktos riskēt, tas pats attiecas uz laulību, tikai šajā gadījumā visi riskē un vairums viļas, toties reti kurš pēc neveiksmes vēlas vēlreiz apprecēties.

Par spīti šķiršanās faktam Kanons un Kerija kopā bieži pavada laiku, kā nekā viņiem ir kopīgi bērni, piecus gadus veci dvīņi Monro un Marokāns, kuri labprāt ar vecākiem dodas gan ierakstu studijā, gan uz Disnejlendu vai kino.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu