Elvis Merzļikins bildinājuma laikā dāvina mīļotajai vismaz desmit tūkstošu vērtu gredzenu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Latvijā tūlīt būs par vienu iekārojamu vecpuisi mazāk, divdesmit trīs gadus vecais Elvis Merzļikins bildinājis savu divdesmit vienu gadu veco mīļoto sievieti Luānu Emanuelu Kratigerasu. Skaistai sievietei tikai to pašu labāko, sportists mīļotajai dāvājis vairākus desmitus tūkstošu vērtu «Cartier» platīna gredzenu ar briljantiem.

Sportists jau labu laiku plānoja bildināt mīļoto un gredzenu bija sarūpējis jau pirms Pasaules čempionāta hokejā.

Bildinājuma vārdus sportists izteicis Lugāno kalnu virsotnē, pateicoties draugiem, bildinājuma vieta bija izrotāta baloniem, un, klātesot tuvākajiem draugiem, sportists meties uz viena ceļa un izteicis bildinājuma vārdus.

She said yes! ❤️

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on

Kā raksta izdevums «Kas Jauns», gredzena ekskluzīvais zīmols nepublisko savas produkcijas cenas; lai tās uzzinātu, ir jābūt klientam, lai pasūtītu un iegūtu savā īpašumā gredzenu, jāgaida vairākas nedēļas.

Izdevums uzskata, ka saderināšanās gredzena vērtība mērojama vairāk nekā desmit tūkstošos eiro.

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on

Jau piekto gadu Elvis ir kopā ar Luanu, ar kuru iepazinās, kad piecpadsmit gadu vecumā devās dzīvot uz Šveici. Pirmos trīs gadus viņi bijuši draugi, bet tad sapratuši, ka ir iemīlējuši viens otru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu