Naomi Vatsa atklāj, kā tēva nāve heroīna pārdozēšanas dēļ mainījusi viņas dzīvi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Smaga bērnība rada spēcīgus pieaugušos! Aktrise Naomi Vatsa bērnībā noraudzījās sava tēva cīņā ar narkotiku atkarību, kuru viņš beigās zaudēja un mira no heroīna pārdozēšanas.

Aktrisei bija vien septiņi gadi, kad viņas tēvs Pīters Vatss, grupas «Pink Floyd» skaņotājs, trīsdesmit viena gada vecumā tika atrasts miris no narkotiku pārdozēšanas.

Slavenība atceras kā tēvs attālinājies no ģimenes, bet pēc viņa nāves Naomi nācās kopā ar māti ceļot no vienas vietas uz nākamo un noraudzīties mātes karjeras centienos.

Vatsa neslēpj, ka grupas «Pink Floyd» biedri pēc tēva nāves nepameta viņas ģimeni, bet to materiāli atbalstīja, jo uzskatīja par daļu no savas lielās, muzikālās ģimenes.

Zvaigzne neslēpj, ka pāragra tēva zaudēšana viņai nav atstājusi daudz kopīgu atmiņu, viss, kā viņa var atcerēties tēvu, ir fotogrāfiju vērošana.

Naomi neslēpj, ka viņai ir divas atmiņas, kurās iesaistīts tēvs, un trīs fotogrāfijas, kurās redzams vīrietis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu