Spānijā uz ielas tirgojot rotaslietas, Agnesi Zeltiņu pārsteidz policija

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Aktrise, zīmola «Soulstones by Agnese Zeltina» autore Agnese Zeltiņa pirms pāris dienām atgriezusies Latvijā no saulainās Spānijas, kurp bija devusies kopā ar mīļoto vīrieti Rūdolfu Brēmani un bērniem Mariju Romiju un Robiju. Saulainajā zemē aktrise ne tikai atpūtās, bet arī pārdeva rotas.

Katalonijā norisinājās latviešu dienas, kuru ietvaros slavenība kopā ar meitu tirgoja rotaslietas, kamēr viņas mīļotais vīrietis kopā ar aktrises dēlu Robiju nodevās citām izklaidēm.

Kā raksta izdevums «Kas Jauns», svētkos piedalījās deju kolektīvi, muzikālie ansambļi no Latvijas, interese par zvaigznes rotaslietām bijusi gana liela, lai tas izraisītu greizsirdību vietējo suvenīru veikalu īpašniekiem, kuri beigu beigās pat uzsūtīja Zeltiņai policiju.

Rūdolfs nepalika malā, bet palīdzēja mīļotajai no viesnīcas rotas nogādāt pārdošanas vietā un tieši tāpat vēlāk nogādāja tās atpakaļ viesnīcā.

Arī ierodoties policijas ekipāžai, Rūdolfs atradās līdzās Agnesei un palīdzēja noskaidrot izveidojušos situāciju; tā kā zvaigznei bija visas atļaujas, kuras nepieciešamas, lai tirgotos, policijai nācās doties prom.

Brīvajā laikā aktrise kopā ar mīļajiem laiku pavadīja «Lloret de Mar» kūrortā, apskatīja tuvējās pilsētas, iepazina kalnu takas un nacionālos ēdienus.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu