ASV tiesnesis aptur dziedātājas Madonnas personīgo lietu izsoli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tiesnesis Ņujorkā ir apturējis gaidāmu izsoli, kurā tiktu pārdotas popmūzikas zvaigznes Madonnas personīgās lietas, tostarp mīlestības vēstule no viņas bijušā drauga nelaiķa repera Tupaka Šakura, viņas valkātas biksītes un ķemme ar viņas matiem.

Manhetenas Augstākās tiesas tiesnesis otrdien deva rīkojumu izsoļu namam «Gotta Have It! Collectibles» izņemt 22 priekšmetus no trešdien paredzētas rokenrola piemiņas lietu izsoles.

Madonna pieprasīja šo tiesas ārkārtas rīkojumu. Viņa paziņoja, ka bijusi «šokēta, uzzinot» par plānoto Tupaka vēstules pārdošanu interneta izsolē, jo viņai nebija ne jausmas, ka šī vēstule vairs nepieder viņai. Madonna sacīja, ka šo izsoli organizē kāds viņas «bijušais draugs».

Madonna arī sacīja, ka ir «briesmīgi un rupji aizskaroši» tas, ka viņas DNS kāds varētu pārdot.

Izsoļu nama preses sekretārs paziņoja laikrakstam «New York Post», ka šie Madonnas apgalvojumi tiks «apstrīdēti un atspēkoti» tiesā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu