Princis Harijs Meganas Mārklas dēļ vēlas atteikties no karaliskajiem pienākumiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms kāda laika rakstījām, ka karaliene Elizabete II iebilst pret sava mazdēla prinča Harija attiecībām ar aktrisi Meganu Mārklu, izskatās, princis atradis problēmai risinājumu un plāno atteikties no karaliskajiem pienākumiem.

Aptuveni pirms gada sākās prinča un aktrises romantiskās attiecības, mīlniekus reti izdodas redzēt kopā publiskās vietās, bet tas nemazina baumas par drīzumā gaidāmajām kāzām.

Redzot Meganas dzīvi Holivudā, kā arī preses slejās viņas pagātnes notikumu iztirzāšanu, karaliene Elizabete II izlēmusi neatbalstīt mazdēla sievas izvēli, bet tas tikai mudina princi jau atkal aizdomāties par karalisko pienākumu nepildīšanu jeb atteikšanos no titula mīlestības dēļ.

Kā stāsta prinča draugi, Harijs vairakkārt aizdomājies par parastas dzīves dzīvošanu, ja ģimene neatbalstīs viņa laulības, viņš tāpat apprecēsies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu