Estrādes zvaigznes iemēģina skatuvi pirms festivāla «Laima Vaikule Rendez Vous Jūrmala» atklāšanas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Jūrmalā no 20. līdz 23. jūlijam norisinās starptautiskais mūzikas festivāls «Laima Vaikule Rendez Vous Jūrmala». Jau pirmajā dienā no paša rīta Dzintaru koncertzālē varēja redzēt lielākās Krievijas estrādes zvaigznes, kā arī pāris vietējā mēroga slavenības, kuras ieradās, lai izmēģinātu vakara programmas dziesmas.

Pirmajā konkursa vakarā uz skatuves kāps tādi mākslinieki kā Jeļena Vaenga, Kristīne Opolais, Valērijs Ļeontjevs, Valērijs Sjutkins, Iļja Lagutenko, Intars Busulis, Jānis Stībelis, DAGAMBA, Aija Andrejeva, Zlata Ogņeviča, Justs, UZARI, NaviBand, kuri uzstāsies Liepājas Simfoniskā orķestra un grupas pavadībā, bet pasākuma vaininiece Laima Vaikule uzstāsies vēl papildus kopā ar «Freedom Ballet» deju grupu.

Dienas garumā ikviens mākslinieks ieradās, lai izmēģinātu dziesmas, kuras būs iespējams dzirdēt vakarā, vietējā mēroga dziedātājiem mēģinājumu laiks bija mazāks nekā lielajām Krievijas estrādes zvaigznēm, kurām pirms viņu iešanas uz skatuves to pārstāvji izmēģināja skaņu, noregulēja visu pēc mākslinieku vēlmēm, un tikai tad lielās zvaigznes devās nodziedāt savas izvēlētas dziesmas, vēl pakoriģējot orķestra spēlēto.

Daudzi dziedātāji ieradās Jūrmalā kopā ar otrajām pusītēm vai bērniem, piemēram, populārā dziedātāja Jeļena Vaenga mēģinājumu apmeklēja ne tikai kopā ar savu komandu, bet arī ar dēlu Vaņu un mīļoto vīrieti.

Visvairāk gaidītais mēģinājums bija vakara vaininieces Laimas Vaikules, kura pārsteidza ikvienu ar lieliski izstrādātu šovu un skatuves tērpu, kurš atgādināja pidžamu, bet mežģīņu t-krekliņš piešķīra seksapīlu.

Vairums zvaigžņu uz mēģinājumu ieradās bez kosmētikas uz sejas, neslēpjot presei un kolēģiem savu patieso izskatu, bet bija tādas slavenības, kuras jau atnākot izskatījās gluži kā gatavas kāpt uz skatuves.

Jau pēc pāris stundām sāksies festivāla «Laima Vaikule Rendez Vous Jūrmala» pirmā diena.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu