Trešajā dienā Vaikules festivāla aizkulisēs valda jautrība, joki un sarunas par dzīvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

No 20. līdz 23. jūlijam Dzintaru koncertzālē norisinās festivāls «Laima Rendez Vous Jūrmala 2017». 22.jūlijā uz skatuves kāpa tādas zvaigznes kā Stass Mihailovs, Grigorijs Ļepss, Lolita, Vladimirs Vinokurs, MBAND, A’Studio, Irina Bilika, Arkādijs Ukupņiks, Mountain Breeze, The Quintessence, Jānis Stībelis, Antra Stafecka, Rihards Lepers, Markus Riva un vakara vaininiece Laima Vaikule kopā ar «Freedom Ballet».

Sākoties koncertam, daudzas zvaigznes izvēlējās neuzturēties telpās, bet baudīja lieliskos Jūrmalas laika apstākļus koncertzāles pagalmā, kur bija novietots televizors un ikviens varēja vērot koncertu; skaņa, kura skanēja no skatuves, radīja teju tādu pašu efektu kā klātbūtne zālē.

Lielākās vakara zvaigznes koncertzāles teritorijā ieradās īsi pirms došanās uz skatuvi, bet jau pilnā ekipējumā – ar grima kārtām uz sejas, perfektām frizūrām un skatuves tērpiem.

Tāpat daudzi mākslinieki tiem piešķirtajās «Mercedes-Benz» automašīnās baudīja alkoholiskos dzērienus un aicināja citus dalībniekus kopā ar viņiem apspriest «repertuāru».

Lielu ažiotāžu radīja dziedātāja Grigorija Ļepsa ierašanās, kā nekā viņš ir viens no visvairāk mīlētajiem un cienītajiem Krievijas estrādes māksliniekiem. Vīrietis daudz uzturējās pagalmiņā, pļāpājot ar kolēģiem, pīpējot un jokojot ar aktieri Vladimiru Vinokuru.

Pēc uzstāšanās zvaigznes labprāt pozēja fotogrāfiem, fotografējās kopā ar koncerta VIP apmeklētājiem, sniedza autogrāfus, uzņēma fotogrāfijas saviem «Instagram» kontiem, lai pavēstītu faniem visā plašajā pasaulē, ka ir gatavi doties uz skatuvi.

Pirmās daļas izskaņā uz aizskatuvi devās arī estrādes dīva Alla Pugačova un komiķis Maksims Galkins, kuri zālē noraudzījās lieliskajā vakara koncertā.

Kā jau ierasts, dalībnieki savā starpā sarunājās, par piemiņu no festivāla uzņēma «selfijus» un atbalstīja kolēģus ar aplausiem un labiem vārdiem pēc uzstāšanās.

Izskanot kopdziesmai, zvaigznes Laimas Vaikules pavadībā devās pagalmā, lai fotografētos pie īpašās fotosienas. Dziedātāji aplaudēja vakara vaininiecei saistībā ar lielisko pasākumu un sniegtajām emocijām. Dziedātāja Lolita uzdāvināja Laimai somiņu, kurā atradās ikvienai dāmai nepieciešamas lietas, lai varētu doties pat uz Operu, - pat desumaize, lai būtu ar ko remdēt izsalkumu, nebija aizmirsta!

Nepilnu stundu pēc koncerta ikviens mākslinieks zīmola «Mercedes-Benz» automašīnā tika nogādāts tā apmešanās vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu