«Laima Rendez Vous Jūrmala 2017» festivāla noslēgumā skan pateicības vārdi pat Šleseram

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

No 20. līdz 23. jūlijam Dzintaru koncertzālē norisinājās festivāls «Laima Rendez Vous Jūrmala 2017». 23.jūlijā uz skatuves kāpa tādas zvaigznes kā Valērijs Meladze, Grigorijs Ļepss, Genādijs Hazanovs, Nani Bregvadze, Vahtangs Kikabidze, Vremja i steklo, Monss Selmerlēvs, EMIN, Anna Kova, Intars Busulis, Aleksandrs Panajotovs, Aleksandrs Reva, Jānis Stībelis, Aminata, The Quintessence, Līsa Lēmsalu, Freedom Ballet kopā ar Laimu Vaikuli.

Festivāla noslēguma dienā vēl vairāk mūzikas mīļotāju ieradās festivālā «Laima Rendez Vous Jūrmala 2017» ar lieliem ziedu pušķiem rokās, kā nekā noslēguma koncertā uzstājās vairākas PSRS laika skatuves leģendas, kā arī daudzi dāvāja ziedus pašai festivāla vaininiecei Laimai Vaikulei.

Šoreiz viesu puķu izvēlē nedominēja milzīgi rožu pušķi, bet priekšroka tika dota margrietiņām, rudzupuķēm vai puķuzirnīšu pušķiem.

Ierodoties koncertzāles teritorijā, teju ikviens apmeklētājs labprāt baudīja gardos saldējumus, ar kuriem iespēju veldzēties festivāla laikā bija nodrošinājusi Laima, un neaizmirsa par iespējām nofotografēties dažādos foto stūrīšos.

Daudzi pirms koncerta vēlējās iemalkot kādu grādīgo dzērienu vienā no festivāla āra kafejnīcām, šo ekstru nesmādēja arī sabiedrībā zināmas personas, kā nekā tā ir iespēja ne tikai veldzēt slāpes, bet arī no malas pavērot citu viesu ģērbšanās stilu, satikt dažādus paziņas un dibināt jaunus kontaktus.

Pēdējā festivālā vakarā vairums VIP viesu nevēlējās tikt nofotografēti un centās nemanāmi iekļūt koncertzāles teritorijā, past Šleseru pāris un Jūlijs Krūmiņš, kuri vienmēr labprāt pozē fotogrāfiem, mēģināja aizbēgt no fotoaparātu zibšņiem.

Šoreiz uz koncertu nebija ieradusies estrādes dīva Alla Pugačova, toties viņas vīrs Maksims Galkins ne tikai zālē vēroja koncertu, bet arī dejoja un dziedāja līdzi grupas Vremja i steklo dziesmām. Vēlāk arī pats Galkins uzstājās, stāstot dažādus jokus, pozitīvi izsmejot citas skatuves zvaigznes.

Lielākos aplausus šoreiz koncerta laikā saņēma PSRS laika mūziķi, kuri nu jau kļuvuši par leģendām, - Nani Bregvadze un Vahtangs Kikabidze, kuru izpildīto dziesmu laikā zālē nepārtrauca atskanēt aplausi, tāpat pēc uzstāšanās mākslinieki tika apbērti ar ziediem un ovācijām.

Noslēgumā pateicības vārdus saņēma ikviens mākslinieks, skatuves darbinieks, skaņu inženieris, filmētāji, skatītāji, sponsori, starp kuriem īpaši tika izcelts uzņēmējs Ainārs Šlesers, kurš, izdzirdot zālē savu vārdu, nespēja nepasmaidīt.

No 24.jūlija jau ir iespējams iegādāties biļetes uz mūzikas festivālu «Laima Rendez Vous Jūrmala 2018».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu