Festivālu «Laima Rendez Vous Jūrmala 2017» Māris Gavars apmeklē kopā ar jauno mīļoto

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Pēdējo Laimas Vaikules festivāla dienu uzņēmējs, septiņu bērnu tēvs Māris Gavars apmeklēja kopā ar savu jauno mīlu Daci Blanku. Pārītis izvairījās no preses pārstāvjiem un koncerta starpbrīžos centās laiku pavadīt divatā.

Foto: Jānis Škapars

Uzņēmējs Māris Gavars festivāla apmeklējumam bija izvēlējies baltu kreklu un melnas bikses, toties viņa jaunā mīļotā sieviete bēšu kleitu, pāris izcēlās ar vienkāršību, nepārspīlētību un eleganci.

Mīlnieki koncerta laikā veltīja viens otram mīļus skatienus, reizi pa reizei sačukstējās, bet starplaikos neizlaida viens otru no redzesloka. Pāris nepārtraukti turēja viens otra roku vai apskāvās.

Māris un Dace ir kopā jau vairākus mēnešus, viņi pirmo reizi satikās pirms divdesmit gadiem, un nu pēc Māra un viņa sievas Unas Gavares lēmuma šķirties atkal satikās un to starpā uzplauka jūtas.

Daci Māris pirmo reizi iepazinis, atrodoties Amerikā, viņus iepazīstinājuši draugi, nu Dace atgriezusies Latvijā. Jūrmalā viņa un Māris nejauši tikušies un atsākuši kontaktēties, un drīz vien kļuvuši par pāri.

Vaikules festivāls ir pirmā reize kad pāris kopā apmeklējis publisku pasākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu