Marina Dianova par savām un Valda Birkava attiecībām: «Esam kā katliņš ar vāciņu»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Kā raksta izdevums «Privātā Dzīve», jau šo piektdien bijušais premjerministrs svinēs savu septiņdesmit piekto dzimšanas dienu, par spīti tam, ka politiķis lēnām zaudē redzi, krāsu viņa dzīvē netrūkst, tās tam rada mīļotā sieviete, kura pirms divdesmit gadiem iekaroja politiķa sirdi.

Valdis izdevumam atklājis, ka nekādas lielas balles viņa dzimšanas dienai par godu nebūs, jo vienkārši dzeršana to nekad nav interesējusi, tāpat kā lielas svinības. Tā kā Valdim ir dažādi draugi, viņš izlēmis svinēt dzimšanas dienu nelielās kompānijās vairākas dienas, jo vēlas, lai visi jūtas brīvi, nepiespiesti un tiem ir par ko parunāt.

Runājot par iepazīšanos ar Marinu, Valdis uzreiz paziņo, ka tas noticis pirms divdesmit gadiem un viņš sievieti uz citu žurnālistu fona pamanījis, jo Marina bijusi tāda sprigana, bet frāze «ministra kungs, kādi jums neglīti šorti» iekarojusi Birkava sirdi!

Valdis un Marina ir ļoti dažādi, bet tiem ir arī daudz kopīgā un vienmēr ir par ko parunāt, tāpat viņi viens otram palīdz, Marina palīdz Valdim darbā ar datoru, un arī viņš vienmēr, kad sievietei vajadzīga palīdzība, ir līdzās.

Marina piebilst: ja viņa nebūtu satikusi Valdi, viņas dzīve būtu daudz nabadzīgāka iespaidu un emociju ziņā. Kā saka pāra draudzene, modes māksliniece Anna Osmuškina, Marina un Valdis ir kā katliņš ar vāciņu.

Iepazīstoties Valdis mēģinājis mīļotajai pierādīt, ka sīkumi dzīvē nenozīmē neko, toties Marina mēģinājusi pierādīt, ka sīkumi veido dzīvi, nesen Valdis sievietei uzdāvinājis īpašu lietiņu, uz kuras bija rakstīta frāze «Sīkumi arī ir pati dzīve».

Marina uzreiz steidz piebilst, ka Valdis ir romantisks un, kad viņi iepazinušies, bieži viņai skaitījis dažādus dzejoļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu