Spānijas karstums un Ļepsa uzstāšanās Jūrmalā atved mājās Diānu Kubasovu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Latviešu modele Diāna Kubasova, kura pavasarī kļuva par Eiropā skaistāko sievieti, uzvarot «Miss Europe 2017», ir atgriezusies Latvijā un apmeklēja arī Laimas Vaikules rīkoto festivālu Jūrmalā.

«Gandrīz gadu nodzīvoju Barselonā, taču pirms trim nedēļām atgriezos un jūtos patiešām labi. Ja gaisa temperatūra visu laiku ir plus 30 grādu un uz augšu, ir daudz grūtāk nekā tad, ja ir tāds laiks kā Latvijā. Spānijā man bija pārāk karsti - pārkarsuši bija gan mašīna, gan māja. [..] Esmu ieradusies, lai noklausītos sava iemīļotā mākslinieka Gregorija Ļepsa uzstāšanos. Katru vasaru cenšos apmeklēt viņa koncertus Latvijā, diemžēl šogad atsevišķu koncertu viņam nav,» intervijā ar žurnālu «Privātā Dzīve» pastāstīja modele.

Turn your face to the sun and the shadows fall behind you. ??

A post shared by MISS EUROPE 2017 (@dianakubasova) on

Tāpat viņa izdevumam atklāja, ka uzvara lielajā skaistumkonkursā pavēra daudz jaunu iespēju ceļojumiem: «Jau biju šā gada Kannu kinofestivālā. Decembrī domāju apciemot savu māsu Simonu, kura dzīvo otrpus okeānam, taču līdz tam, visticamāk, būšu Latvijā.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu