Aktrise Halle Berija: «Dzimšanas dienas svin tikai vāji cilvēki»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

14.augustā aktrise Halle Berija paliks piecdesmit vienu gadu veca, lai vai kā, slavenība nedomā rīkot ballīti. Jau kopš bērnības aktrise nesvin dzimšanas dienas, jo uzskata, ka jubilejas svin tikai vāji cilvēki.

Kā uzskata psihologi, šāda rīcība varbūt saistīta ar smagu bērnību, kurā zvaigzne daudz vīlusies un nav saņēmusi svētkos dāvanas vai pat svētki tika aizmirsti.

Halles vecāki neuzskatīja, ka jāsvin meitas dzimšanas diena vai kaut vārdiski jāapsveic atvase, bet viņi visu laiku stāstīja Berijai, ka tie, kas svin svētkus, ir vāji cilvēki. Kad tēvs pameta ģimeni, māte nodevās darbam un par meitas eksistenci pavisam aizmirsa.

Vērojot citus bērnus svinam svētkus, izsaiņojot dāvanas, Berija stiprināja savu personību un iegalvoja sev, ka jubilejas domātas tikai vājiem cilvēkiem, spēcīgie nezaudē laiku svētku svinēšanā, bet virzās uz priekšu, vājie nododas svinībām.

Vēlāk, kļūstot populāra un spējot rīkot jebkāda mēroga svētkus, aktrise nelauza tradīciju un tā arī nav sākusi svinēt dzimšanas dienas, vienīgie svētki, kurus Berija svin, ir Mātes diena, kuru viņa atzīmē mājās, kopā ar bērniem gatavojot ģimenes pusdienas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu