16 gadu laikā Enrike Iglesiass vēl nav atradis laiku, lai iepazīstinātu Kurņikovu ar savu tēvu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Dziedātājs Enrike Iglesiass jau sešpadsmit gadus ir kopā ar tenisisti Annu Kurņikovu, bet, lai cik dīvaini tas būtu, viņš joprojām nav iepazīstinājis mīļoto ar savu tēvu, dziedātāju Hulio Iglesiasu.

Kā intervijā pastāstījis pats Enrike, viņa tēvs nav saticis tā līgavu tikai tāpēc, ka viņi visi trīs ir ļoti aizņemti un gandrīz nekad vienlaicīgi neatrodas vienā un tajā pašā valstī.

Dziedātājs ir drošs, ka agri vai vēlu viņa tēvs satiks tā līgavu, bet pagaidām sešpadsmit gadu laikā tāda izdevība nav bijusi.

Zvaigzne neslēpj, ka jūtas mazliet vīlies, ka viņš un Anna šo gadu laikā nav atraduši mirkli, kuru veltīt savām kāzām, bet par spīti zīmogu trūkumam pasēs mīlnieki dzīvo tieši tāpat kā jebkurš laulātais pāris.

Enrike smejoties uzsver, ka nereti viņi ar Annu pat nespēj noticēt, ka nav precējušies, jo jūtas kā laulāts pāris, bet emociju ziņā nekas nav mainījies no iemīlēšanās mirkļa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu