Realitātes šovu zvaigzne Kailija Dženere veikusi vēl vienu plastisko operāciju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Realitātes šovu zvaigzne Kailija Dženere vēl nav sasniegusi divdesmit gadu vecumu, bet jau ir paspējusi veikt kaudzēm plastisko operāciju. Vadoties pēc Kailijas gadu gaitā uzņemtajām fotogrāfijām, redzams, ka operācijas veiktas vairāk nekā tikai miniatūra deguna operācija un lūpu ķirurģija, kuru esamību neslēpj Dženere.

Kailija Dženere 2017.gads
Kailija Dženere 2017.gads Foto: TT NYHETSBYRN

Skatoties pēdējās slavenības fotogrāfijas, redzams, ka pēdējā plastiskā operācija, kuru veikusi Kailija, ir kārtējā krūšu palielināšanas operācija, kuru Dženere noliedz un uzstāj, ka baidās no tik lielām operācijām un ziņas par to nav patiesas, kaut gan Amerikas labākie plastiskie ķirurgi paziņo, ka zvaigzne ne reizi vien ir palielinājusi krūtis, kā arī viņas lielā pēcpuse ieņēmusi formas, pateicoties pēcpuses implantiem.

Kailija Dženere 2017.gads
Kailija Dženere 2017.gads Foto: TT NYHETSBYRN

Ja 2013.gadā, iemantojot popularitāti, Kailija labi ja varēja lepoties ar otrā izmēra krūtīm, tad jau 2017.gadā viņa var sacensties par lielāko krūšu titulu ar māsu Kimu Kardašjanu, kurai pēc otrā bērna dzimšanas vajadzīgs piektā izmēra krūšturis.

Kailija Dženere 2012.gads
Kailija Dženere 2012.gads Foto: Reuters/Scanpix

Plastiskie ķirurgi paziņojuši, ka Kailija sākusi veikt operācijas 2014.gadā, sākot ar degunu, lūpām, acu formas korekciju, kam sekoja krūšu un pēcpuses implanti, bet šogad viņa vēlreiz palielinājusi krūtis un koriģējusi formu.

Kailija Dženere 2012.gads
Kailija Dženere 2012.gads Foto: AP
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu