Kima Kardašjana: «Kanje Vests grauj manu karjeru»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana ir droša, ka laulība ar reperi Kanji Vestu nenāk par labu viņas karjerai. Sākumā viņu attiecības sniedza popularitāti, bet šobrīd tās tikai traucē Kardašjanas biznesam. Uzbrukums Parīzē, vīra nervu sabrukums parāda, ka ģimenei ir emocionālas problēmas, un tas mazina darba piedāvājumus.

Kima saprot, ka viņas ģimenes realitātes šova reitingi šajā sezonā ir katastrofāli zemi, un tajā viņa vaino vīru, kā nekā Kanje neko nedara, lai celtu reitingus, bet cer, ka Kima visu izdomās, un neizrāda nekādu iniciatīvu, tādā veidā graujot viņas karjeru.

Ja Kima cerēja, ka ar laiku ģimenes realitātes šovs paliks par viņas, vīra un bērnu šovu, tad šobrīd viņa apzinās, ka tās mērķi netiks piepildīti.

Nu Kima ķērusies klāt pēdējam salmiņam un ar surogātmātes palīdzību trešo reizi kļūs par māti, kā nekā laikā, kad ģimenē ienākuši bērni, viņi baudījuši milzīgu popularitāti.

Papildus Kardašjana aktīvi darbojas savā kosmētikas zīmolā, jo apzinās, ka šovs nebūs mūžīgs, bet veiksmīgs bizness turpinās nest viņai miljonus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu