Video: Britnija Spīrsa parādījusi, kā tikusi pie perfekta ķermeņa aprisēm

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pēdējo mēnešu laikā dziedātāja Britnija Spīrsa ne tikai atradusi savu sievietes laimi, bet arī veltījusi laiku savas fiziskās formas uzlabošanai. Saņemot neskaitāmus komplimentus saistībā ar figūru, Spīrsa publiskojusi video, kurā parāda vingrinājumu kompleksu, kas palīdzējis iegūt perfektu fizisko formu.

Māksliniecei nācās nopietni pievērsties ķermeņa uzlabošanai, jo viņa sāka attiecības ar divpadsmit gadus jaunāku vīrieti, kurš piedevām ir fitnesa treneris, tas motivēja dziedātāju atkal pievērsties sporta zāles apmeklējumiem un savest kārtībā savu ķermeni.

Pēc video redzams, ka slavenības vingrinājumu programmu veido spēka vingrinājumi kopā ar aerobikas elementiem.

Mākslinieces fani apbrīno Britniju, kura reiz cīnījusies gan ar lieko svaru, gan narkotiku un alkohola atkarībām, bet nu, pateicoties savam gribasspēkam, tikusi ar visu galā.

Liels nopelns ķermeņa savešanai kārtībā ir dziedātājas jaunajam mīļotajam, kurš motivē zvaigzni doties uz trenažieru zāli, dažādos pārgājienos, kopīgos rīta skrējienos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu