Pirms piecu gadu kāzu jubilejas Bleika Laivlija pastāsta par savu ģimenes dzīvi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

2017.gada septembrī aktieri Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss svinēs piecu gadu kāzu jubileju, Holivudā pāris skaitās viens no skaistākajiem, stiprākajiem un saskanīgākajiem. Intervijā pirms lielās jubilejas aktrise pastāstījusi par savām un vīra attiecībām.

Aktrise kā galveno laimīgas laulības iemeslu nosauc faktu, ka viņa un vīrs ir labākie draugi, kādreiz, kad viņai bija problēmas, tai nācās zvanīt draudzenēm vai māsai, nu viņa zvana vīram.

Pirms aktieri sāka romantiskas attiecības, viņi divus gadus bija labi draugi, un, sākot attiecības, mīlnieki saglabāja šo draudzību.

Laivlija uzskata, ka vīriešiem nākas ļoti iedziļināties sievietes būtībā, lai izprastu iekšējo pasauli, kā nekā sievietes ir ļoti sarežģīti radījumi.

Pēc abu meitu dzimšanas Bleika uz vīru paskatījusies no cita skatu punkta, un viss pateicoties viņa smieklīgajiem ierakstiem sociālajos tīklos, tas licis Raienu iemīlēt vēl vairāk.

Aktrise piebilst, ka vienmēr mīl vīru, bet ne vienmēr jūt «taureņus» vēderā.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu