Futbolista Krištianu Ronaldu mīļotā sieviete sniegusi pirmo interviju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Pasaules vislabāk apmaksātais futbolists Krištianu Ronaldu ar modeli Džordžīnu Rodrigesu satiekas jau veselu gadu. Pāris gaida bērnu, Ronaldu priecājas, ka ceturto reizi kļūs par tēvu un pirmo reizi sportista bērns nedzims pateicoties surogātmātei.

Sportista mīļotā sniegusi savu pirmo interviju vienam no spāņu preses izdevumiem, paziņojot, ka ir ļoti ģimenisks cilvēks un priecājas, ka viņas mīļotajam ir trīs bērni, kurus viņa jau uzskata par saviem.

Džordžīna mīl bērnus, dzīvniekus un dabu, modelei ir kaķis, kuru viņa sauc par savu labāko draugu.

Skaistulei ir būtiski, lai viņai apkārt ir cilvēki, kuri to ietekmē strādāt ar sevi, pilnveidoties, kā arī sniedz pozitīvas emocijas.

Par spīti grūtniecībai modele ir ļoti smalka un to paskaidro ar disciplīnu ēdiena izvēlē un savu vēlmju kontrolēšanu. Rodrigesa uzskata, ka ir būtiski sportot un ieverot diētu, viņa cenšas ēst tikai organisku barību, bet reizēm sevi lutina ar našķiem.

Rodrigesa neslēpj, ka mīļotais vēlas septiņus bērnus, viņa neiebilst šādai vēlmei un centīsies piepildīt Ronaldu sapni par kuplu ģimeni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu