Modele Keita Mosa otro reizi gatavojas kļūt par māti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms pāris nedēļām prese baumoja par modeles Keitas Mosas un grāfa Nikolaja fon Bismarka saderināšanos, baumas radās, redzot pārīti pastaigājamies pa Londonu un apmeklējam teātri, modelei uz zeltneša bijis jauns gredzens, ko prese noturēja par saderināšanās gredzenu.

Nu parādījušās jaunas baumas, šoreiz par to, ka pāris plāno kļūt par vecākiem, Keita izlēmusi, ka jaunais mīļotais ir pelnījis kļūt par tēvu, un, lai noturētu mīļoto sev līdzās, slavenība izlēmusi dāvāt tam bērnu.

Pāris jau pārrunājuši bērnu vārdus un mēģinājuši izlemt, kā nosaukt savu pirmo kopīgo atvasi, kā nekā abi uzskata, ka vārda izvēlei ir liela nozīme bērna rakstura izveidē.

Mīlnieki devušies atpūtas braucienā uz Itāliju, brauciens pagājis bez strīdiem, to veicinājis pāra lēmums atturēties no alkohola, toties alkohola nelietošana presei liek aizdomāties, ka, iespējams, Keita jau gaida mazuli.

Keita audzina četrpadsmit gadus vecu meitu Lilu Greisu no attiecībām ar Džefersonu Heku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu