Keitija Perija stundas laikā nopelnījusi pusotru miljonu dolāru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kamēr dziedātāja Teilore Svifta jau pāris mēnešus raksta jaunu albumu un neapmeklē ne publiskus pasākumus, ne iesaistās dažādās aktivitātēs, viņas kādreizējā labākā draudzene Keitija Perija palēnām tuvojas vislabāk apmaksāto dziedātāju reitinga virsotnei. Māksliniece par stundu ilgu uzstāšanos nopelnījusi pusotru miljonu dolāru.

Iespēju papildināt bankas kontu par pusotru miljonu māksliniecei radīja apģērbu zīmols «LuLuRoe», kurš izlēma rīkot stundu ilgu Perijas koncertu, lai firmas darbinieki un labākie klienti varētu atpūsties.

Par spīti tam, ka māksliniece uzstājās tikai vienu stundu, organizatoriem bija jānopūlas, lai pildītu viņas prasības. Keitija vēlējās, lai viņas atpūtas telpa ir izrotāta retiem vienas krāsas ziediem, tāpat viņa vēlējās īpašus dzērienus, kurus nevar iegādāties kurā katrā veikalā.

Lai piepildītu visas mākslinieces prasības un samaksātu viņai honorāru, uzņēmums iztērējis vairāk nekā divus miljonus dolāru.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu