Aktrise Dženifera Lorensa tiek vainota pie Krisa Preta un Annas Farisas šķiršanās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Vakar kļuva zināms, ka aktrise Anna Farisa un Kriss Prets izlēmuši šķirties pēc astoņu gadu ilgas laulības. Ziņa par šķiršanos pāra faniem bija negaidīta, kā nekā aktieri vienmēr radīja iemīlējušos un saskanīga pāra iespaidu. Ārzemju preses izdevumi jau atraduši iemeslu, kāpēc pāris izšķīries, izrādās, pie vainas ir aktrise Dženifera Lorensa.

Annas un Krisa pielūdzēji piekrīt ārzemju preses viedoklim un arī uzskata, ka pāra šķiršanās notikusi tieši Lorensas neapzinātas ietekmes rezultātā.

Pirms gada aktieri kopā filmējās filmā, daudz laika pavadīja kopā gan filmēšanās laukumā, gan ārpus tā, un ātri vien to starpā parādījās uzticība un siltas, draudzīgas attiecības, tas nepatika Annai un tikai vēl vairāk pastiprināja atstatumu laulāto starpā.

Tā kā pāris jau labu laiku mēģina sakārtot laulību, tātad strīdi nebija piemeklējuši ģimeni pēdējā laikā, toties, ja Krisa priekšā visu laiku ir skaista sieviete, kas viņu saprot, liek smieties, bet mājās to sagaida mūžīgie strīdi, nav brīnums, ka aktieris izlēma pamest sievu, lai iemantotu mieru.

Tāpat runā, ka otrs iemesls bija Krisa straujā popularitāte, kas Annu nobīdīja otrajā plānā, viņa pameta karjeru novārtā, lai audzinātu bērnu, bet Kriss turpināja iekarot Holivudu un ģimenei atvēlēja arvien mazāk un mazāk laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu