Bokseris Mairis Briedis neslēpj: viņam ir draugi, kuri lieto kokaīnu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis sniedzis interviju izdevumam «Ok!», pastāstot par sportista dzīvi, popularitāti, bērniem, un sniedz padomus jauniešiem!

Mairis Briedis ar jauniešiem noteikti vēlētos parunāt par alkohola lietošanu, viņš pats ja kaut vai tikai paskatās uz alu, sieva tam uzreiz jautā: ir viņš profesionāls sportists vai tomēr nav, grib viņš ko sasniegt vai tomēr negrib?!

Sportists uzskata, ka var jau domāt, ka viena pudele neko nemainīs, bet varbūt mainīs... tāpēc nevajag!

#TeamBriedis #Monaco #worldboxingsuperseries

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on

«Parasti ir tā (vismaz man tā bija) - desmit dzērāji, es viens pats nedzērājs. Tie, kuri dzer, grib ievilkt arī tevi. Kas, tu neesi mūsu kompānijā? Nevari turēt? Uz to vienmēr teicu - ja nāksi ar mani ringā un izturēsi tik un tik raundus, viss kārtībā - mēs esam vienā līmenī, vari droši dzert,» izdevumam «OK!» pastāsta Mairis.

Briedi uztrauc visi, kas lieto narkotikas, pats viņš nekad neko nav mēģinājis un neplāno mēģināt, toties lieliski apzinās, ka atkarīgais ir kā zombijs, kuram nekad nebūs iztikas līdzekļu, kurš zags, un tā lēnām arī paies visa cilvēka dzīve.

Mairis nenoliedz, ka viņam ir draugi, pieauguši cilvēki, kuri lieto kokaīnu. Stāsta par eiforiju! Sportists uzskata, ka trīsdesmit gadu vecumā cilvēks vēl ir jauns, bet narkotikas ir kā bumba ar laika degli.

«Tie, kas saka - es jau tikai vieglās, es jau tikai marihuānu, neapzinās, ka marihuāna, ko viņi pērk, nav tīra marihuāna, bet gan ar amfetamīna un heroīna piemaisījumu, lai būtu cits efekts. Tas viss grauj tavus iekšējos resursus,» izdevumam pastāsta Mairis.

Pats sportists atpūšas kopā ar ģimeni un draugiem, neapmeklē klubus vai masu pasākumus, viņu vairāk piesaista klusums, pat treniņu laikā viņš neklausās mūziku.

Nu, pateicoties panākumiem boksā, sportistam un viņa ģimenei ir iespēja paceļot un apskatīt citas zemes, par ko viņš ļoti priecājas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu