Moreca no kolēģa reiz dzirdējusi tekstu, ka viņa ir pārāk resna un viņš ar viņu nesatiktos (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pēdējā laikā divdesmit gadus vecā aktrise Hloja Moreca ļoti reti parādās publiskos pasākumos, nesniedz intervijas, bet velta laiku savai attīstībai un darbam jaunajos kino projektos. Aktrise, saņemot izdevuma «Variety» piedāvājumu, nespēja atturēties un piekrita intervijai, lai runātu par seksismu Holivudā.

Jauniņā aktrise, sākoties intervijai, paziņoja, ka piecpadsmit gadu vecumā, filmējoties kopā ar kādu divdesmit četrus gadus vecu aktieri, dzirdējusi vārdus, ka viņš ar to reālajā dzīvē nekad nesatiktos, jo viņa ir pārāk resna un viņš nespēj pat iztēloties, ka satiktos ar kādu tik «lielu» meiteni!

Šis aktieris ir vienīgais aktieris, kura dēļ aktrise jebkad ir raudājusi filmēšanas laukumā. Vīrieša vārdu zvaigzne atteicās nosaukt, piebilstot, ka tā ir pagātne.

Tāpat Hlojas menedžeris jau no tīņa gadiem ieteica zvaigznei palielināt krūtis, lai tādā veidā viņa atbilstu «Holivudas standartam», bet jauniete nav piekritusi šādam ultimātam un tāpat sasniegusi slavas virsotni.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu