Robertam Patinsonam vajadzēs desmit gadus, lai «atietu» no Edvarda Kalena lomas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Roberts Patinsons priecājas, ka ir pusaudžu elks, šo statusu viņš saņēma, pateicoties dalībai sāgā «Krēsla». Jau no paša sākuma, saņemot scenāriju, Patinsons bija gatavs, ka, beidzot tēlot Edvardu, tam nāksies veltīt vismaz desmit gadus, lai «atietu» no lomas un lai cilvēki viņā redzētu ko vairāk nekā šīs sāgas daļu.

Intervijā izdevumam «The Hollywood Reporter» trīsdesmit vienu gadu vecais aktieris paziņoja, ka pašā filmēšanas sākumā sapratis, ka vajadzēs ilgu laiku un daudz darba, lai «atietu» no Edvarda Kalena lomas un tiktu uztverts kā citādi, ne tikai kā sāgas «Krēsla» galvenās lomas atveidotājs.

Par spīti visam Patinsons nenožēlo, ka filmējies populārajā jauniešu filmā, un uzskata savu lēmumu par pilnīgi pareizu, jo, pateicoties «Krēslai», viņš šobrīd var darīt to, ko vēlas, bet bez Edvarda lomas - nav zināms, vai viņš vispār būtu iemantojis popularitāti.

Roberts priecājas, ka var filmēties tajos projektos, kuros vēlas, pierādīt sevi aktieriski, un viņam ir vienalga, vai filmas ir pieprasītas un gūst peļņu, jo, pateicoties «Krēslai», viņam ir līdzekļi dzīvošanai un, kamēr viņš saņem piedāvājumus dažādām lomām, viņš ir laimīgs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu