Liene Greifāne: Man vairs nav aktuāli, ka mani uztver kā slavenību (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dziedātāja Liene Greifāne, kura režijas studiju dēļ ir pārcēlusies uz dzīvi Maskavā, intervijā pastāstījusi, ka pirmo no pieciem gadiem beigusi ar izcilām sekmēm un cer institūtu pabeigt ar sarkano diplomu. Viņa atklāja, ka mācību laikā kļuvusi vienkāršāka, bet tajā pašā smalkāka savā domāšanā.

«Dzīvojot Krievijā, esmu kļuvusi vienaldzīga pret parastām un nevajadzīgām lietām, kas bija Latvijā. Esmu izaugusi no aktīvas iešanas uz pasākumiem, kuros ir jādomā par savu izskatu. Tas viss patiesībā ir ļoti nogurdinoši. Pasākumi mani vairs īpaši neinteresē.

Nav nekāda vaina vasarai ;)) #latvija #summer #sunshine #beach

A post shared by Liene Greifāne (@lienegreifane) on

Jā, es joprojām rūpējos par savu izskatu, bet man vairs nav aktuāli, ka mani uztver kā slavenību. Krievijā man patīk, ka neviens mani nezina un uztver nopietni, kamēr Latvijā diemžēl ir citādāk.

Look who's here :) @mporzingis Glad to see you ? #party #riga #porzingis #liepaja #coolpeople

A post shared by Liene Greifāne (@lienegreifane) on

Žurnālisti manu tēlu ir izveidojuši tādu, it kā esmu liela zvaigzne, un mēdz uzrakstīt par mani muļķības, kas pilnībā neatbilst tam, kāda esmu patiesībā. Krievijā man nav jācīnās ar cilvēku aplamajiem priekšstatiem, līdz ar to ir emocionāli vieglāk. Mans mērķis nav pierādīt Latvijai, ka es tagad esmu baigi gudrā, bet gan apgūt kino režijas nišu. Savā dzīvē cenšos darīt to, kas man patīk. Mūzika ir patīkama, tomēr man ar to nepietiek. Cilvēkam ir jābūt izglītotam daudzās lietās, lai viņam būtu savs viedoklis. Režisors ir cilvēks, kuram jāzina viss. Arī es mēģinu iet šo ceļu, apgūstot pēc iespējas vairāk un pilnveidojot savas zināšanas,» vasarā uz Latviju atbraukusī Greifāne atklāja žurnālam «Vakara Ziņas».

Viņa cer savas dzīves laikā radīt vismaz vienu filmu, kuru noskatītos visi Latvijas iedzīvotāji: «Vēlētos izveidot psiholoģisku drāmu vai romantisko filmu, ar negaidītām un nenoteiktām beigām, kas aizrautu pēc iespējas vairāk cilvēku.»

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu