Aktrise Halle Berija atzinusies, ka dzīvojusi bezpajumtnieku patversmē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Halle Berija pirms pāris dienām pārsteigusi savus atbalstītājus, paziņojot, ka bijis laiks, kad viņa dzīvojusi bezpajumtnieku patversmē, un viņas ceļš uz pasaules slavu nav bijis viegls.

Nu Halle Beriija ir viena no populārākajām Holivudas aktrisēm, zvaigzne audzina divus bērnus, nekādā veidā neizjūt finansiālas grūtības un pat maksā alimentus bijušajam vīram.

Sākot karjeru, Berija pārcēlusies uz Ņujorku, mēģinājusi atrast modeles darbu, tas nav izdevies. Hallei Ņujorkā nav bijuši paziņas, sakari, iekrātā nauda ātri vien beigusies, un viņa nonākusi uz ielas.

Aktrise zvanījusi mammai un lūgusi naudu, bet sieviete atteikusies atbalstīt meitu, sakot: ja aktrises karjera ir viņas īstais dzīves aicinājums, viņa tiks galā pati saviem spēkiem.

Mamma ieteikusi slavenībai beigt kaprīzes un darīt jebkuru darbu, kas spēs to nodrošināt, kamēr paralēli viņa mēģinās piepildīt savu sapni.

Halle saņēmusies, sākusi strādāt par bārmeni un kādu laiku dzīvojusi bezpajumtnieku patversmē, līdz spējusi atkal noīrēt dzīvokli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu