Aktrise Dakota Džonsone nožēlo, ka taisījusi tetovējumus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Dakota Džonsone nenožēlo nevienu no savām spēlētajām kino lomām, bet nožēlo, ka reiz izlēmusi izdaiļot savu ķermeni ar tetovējumiem.

Intervijā izdevumam «Glamour» aktrise pastāsta, ka viņai ir pāris tetovējumi, par kuru esamību viņa nav sajūsmā, bet tas neliek viņai atteikties no jaunu tetovējumu izveides, pat zinot, kā tas ir, kad miesu rotā kas tāds, kas sen nerada prieku.

Tetovējumi traucē arī dažādām kino lomām, filmējoties «Greja piecdesmit nokrāsās», Dakotai nācās lūgt grimētāju palīdzību, ne tikai lai nogrimētu seju, bet arī lai noslēptu tetovējumus.

Vieni no redzamajiem tetovējumiem, kas rotā zvaigznes ķermeni, ir mazs tetovējums aiz labās auss, labo plecu rotā trīs putni, uz rokas locītavas vārds «amor» (mīlestība), uz gurna vārdi «look at the moon» (paskaties uz mēnesi) uz labā bicepsa frāze «acta non verb» (darbi, ne vārdi).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu