Hokejista Kaspara Saulieša sieva: «Es dzīvoju mašīnā»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Vairums no mums izvēlētos dzīvot ārpus Rīgas burzmas, bet tādā attālumā, lai Rīga būtu kā ar roku sasniedzama. Pavisam pretēji uzskata hokejista Kaspara Saulieša ģimene, kura no šāda lauku īpašuma pārcēlusies uz Rīgu. Izdevumam «Kas Jauns» vīrieša sieva skaidro, kāpēc pieņemts šāds lēmums.

Lēmumu dzīvot Rīgā pāris pieņēmis vecākās meitas Kerijas dēļ, jo meitene mācās galvaspilsētā, apmeklē vairākus pulciņus un vairs nav bijis iespējams viņu izvadāt no mājām uz nodarbībām.

Katrīne Sauliete domājusi, ka sajuks prātā, jo katru dienu viņa vairākkārt brauca 25 kilometrus uz Rīgu, tad atpakaļ uz mājām un juta, ka dzīvo automašīnā, jo tajā uzturējās teju visu dienu. «BMW» markas automašīna gan neesot sliktākais variants, kurā dzīvot, pajokojusi Katrīne.

Dienas laikā hokejista sieva nobraukusi 150 kilometrus un meita automašīnā pat gulējusi.

Nu ģimene dzīvo Teikā un priecājas, jo skola atrodas 700 metru attālumā, bērnudārzs tieši tikpat tālu, bet dziedāšanas nodarbības abām meitām ir 500 metru attālumā no dzīvokļa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu