Basketbolistu Bertānu mamma atklāj, ka tieši adīklis mazina stresu bērnu spēļu laikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latviešu basketbolistu Daira (nākamgad spēlēs Milānas EA7 Emporio Armani komandā) un Dāvja (spēlē NBA klubā Sanantonio Spurs) Bertānu mamma Dina atklāj, kā mazina stresu dēlu spēļu laikā.

Dina izdevumam «Ieva» atklājusi, ka laikā, kad dēli vēl bija mazi, viņa pārdzīvoja par visu, kas notiek uz laukuma. Vaicājot, kas palīdzējis viņai mazināt stresu, Dina atklāj savu nomierināšanas formulu.

«Kad puikas bija mazi, es ļoti par viņiem pārdzīvoju, un nervu nomierināšanai adīju. Sēdēju tribīnēs, adīju un reizēm uzsaucu tiesnesim, kad šķita, kaut kas nenotiek pareizi. Un tad viņš atbildēja - tu tik adi, kur tavs adīklis?!» izdevumam «Ieva» vaļsirdīgi atklāj brāļu Bertānu spēcīgā aizmugure.

With both my brothers!! ?????? #trīszvaigznes

A post shared by Dairis Bertāns (@dairisbertans) on

Dina, kura nesen uzveica krūts vēzi, stāsta, ka arī ārstēšanās laikā viņai ļoti palīdzējusi adīšana. Saviem dēliem viņa noadījusi šalles un mazdēliņam Danielam - sedziņu.

«Citi meditē, krāso mandalas, bet es adīju latvju zīmes, ar visām ķīmijām uzcakināju sev šalli. Visiem tā patika! (..) Kādas septiņas šalles jau esmu uzadījusi,» lepni atzīst Dina.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu