Basketbolista Dāvja Bertāna sunim ir pašam savs «Instagram» konts

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

24 gadus vecais latviešu basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pārstāv NBA klubu Sanantonio «Spurs», no darba brīvo laiku pavada ne tikai ar jauno sievu, bet arī ar savu suni

A post shared by Rocky Junior (@rockyjr42) on

Izrādās, ka franču buldogam, kurā rit arī Bostonas terjera asinis, ir pašam savs konts sociālajā tīklā «Instagram». Spriežot pēc fotogrāfijām, Rokijs tiek ņemts līdzi lielākos ceļojumos un viņa labākais draugs ir šicū šķirnes suns vārdā Tiksipi (Txipi), kurš tiek dēvēts par viņa «melnbalto brāli».

Look at the size of my paw ??

A post shared by Rocky Junior (@rockyjr42) on

Šī gada 27. septembrī Rokijs svinēs savu trešo dzimšanas dienu.

Boys time in Vitoria, enjoying the great weather with @rockyjr42 ?☀️?

A post shared by Davis Bertans (@dbertans_42) on

Kā jau ziņots, sestdien, 29. jūlijā, Dāvis Bertāns Nītaurē mija gredzenus ar savu mīļoto sievieti Annu Sonku, kura pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā. Pāris kāzu viesus aicināja ziedot dzīvnieku patversmei nepieciešamas lietas - pēc svētku dienas abi tās piegādāja paši.

When cat takes over your bed.. ??

A post shared by Rocky Junior (@rockyjr42) on

Kā zināms, Dāvis šovasar pievienojies Latvijas vīriešu basketbola izlasei, lai palīdzētu Eiropas čempionāta finālturnīrā, bet jau rudenī atgriezīsies Sanantonio.

One for the #NationalPetDay Rocky always enjoys his car rides!! ???

A post shared by Davis Bertans (@dbertans_42) on

Eiropas čempionāts notiks no 31. augusta līdz 17. septembrim un Latvijas izlase apakšgrupu turnīru aizvadīs Stambulā, spēlējot D apakšgrupā kopā ar Riodežaneiro olimpisko spēļu sudraba medaļnieci Serbiju, mājinieci Turciju, Krieviju, Beļģiju un Lielbritāniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu