Aktrise Nina Dobreva: Vairāk nevēlos tēlot tīņu lomas (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrisi Ninu Dobrevu iepazinām, pateicoties viņas lomai seriālā «Vampīru dienasgrāmatas», aktrise pārsteidza fanus 2015.gadā, vienu sezonu pirms seriāla izskaņas, paziņojot par aiziešanu no tā; izrādās, viss noticis tāpēc, ka viņa sapratusi - laiks doties tālāk.

Dobreva baidījusies, ka nekad nesaņems jaunas lomas, tāpēc pameta seriālu un stājās pretī aktrises karjeras lielākajiem izaicinājumiem.

Nina uzreiz saprata, ka pirmo lomu izvēle arī noteiks visu viņas turpmāko karjeru, un viņa apzinājās, ka vairs nevēlas tēlot pusaudzes, bet vēlas spēlēt sievietes, iejusties pieaugušo tēlos, piedalīties filmās ar jēgu un no sava darba, kolektīva gūt pieredzi, iedvesmoties.

Zvaigzne zina: ne vienmēr iegūstam to, ko vēlamies, bet viņa jau noraidījusi vairākus tīņu filmu piedāvājumus, kā arī vampīru filmu piedāvājumus, gaidot īsto scenāriju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu