Dziedātāja Šakira: Būt mātei ir grūtākais darbs pasaulē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Šakira intervijā atzinusies, ka ģimenes dzīve, tieši mātes pienākumi visu laiku aizņem viņas domas. Māksliniece uzskata, ka ikviena sieviete reizēm jūt, ka vajadzīgas 32 stundas diennaktī, lai visu paspētu.

Dziedātāja Šakira neslēpj, ka pirms bērnu dzimšanas domājusi, ka ir pasaules centrs, un darījusi visu, lai pati būtu laimīga. Kļūstot par māti, viss mainījies, un nu viņai ir divi pasaules centri, kas prasa visu viņas laiku, uzmanību un vienmēr ir prioritāte.

Būt par māti ir pats grūtākais darbs, ko jebkad veikusi Šakira, viņa nekad nedomāja, ka tas ir tik grūti un prasa tik daudz enerģijas.

Māksliniece nepārtraukti domā par savu vīru, bērniem un nebeidz uztraukties, tieši rūpes, uztraukums iztukšo fiziski, emocionāli un intelektuāli.

Šakira un viņas vīrs, sportists Žerārs Pikē dara visu, lai viņu mazā ģimene ir laimīga, sniedz viens otram mīlestību, cik daudz vien spēj, jo tieši mīlestība ir laimīgas ģimenes pamatā.

Tieši vīrs motivēja Šakiru neizbeigt dziedātājas karjeru, bet atsākt rakstīt dziesmas un koncertēt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu