Kristaps Porziņģis nepadodas un joprojām mēģina iekarot horvātu modeli Inesi Nikiču

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Pirms mēneša Latvijas lielākā basketbola zvaigzne NBA kluba Ņujorkas «Knicks» spēlētājs Kristaps Porziņģis, izmantojot sociālo vietni «Instagram», centies flirtēt ar horvātu modeli Inesi Mikiču, pat saņemtais atraidījums nav traucējis sportistam turpināt virtuālos mēģinājumus iekarot jauno dāmu.

Sportista centieni iekarot modeli sākās ar fotogrāfijas komentārā ierakstīto emocijzīmīti jeb «emodži» ar sirsniņām acu vietā, kas saņēma sava veida nopēlumu, kā nekā atklājās, ka seksīgajai modelei tajā laikā bija nieka septiņpadsmit gadi, viņa tikai 3.augustā nosvinēja pilngadības svētkus.

Modele, redzot, kādu ažiotāžu izraisījis populārā sportista komentārs, atbildējusi tam, publiskojot fotogrāfiju, kurā redzama skūpstām savu mīļoto, piedevām foto viņa komentēja vārdiem: «Kristap Porziņģi, vai tu guli mierīgi?»

Tas nav atturējis Kristapu no vēlmes iekarot skaisto horvātu meiteni, pēc publiskotās sarakstes redzams, ka sportists vēlējies, lai modele seko viņam portālā «Instagram», rakstot, ka tas ir dzīvības un nāves jautājums, piebilstot, ka izskatās, ka modele vēlas viņa nāvi.

Noskaties video, kurā apkopoti visi sportista centieni iekarot daiļo horvātu modeli! Par to autentiskumu gan spriediet paši. Tāpat uzzināsiet, kas ir otra apakšveļas modele, kura vēl pirms Ineses izpelnījās Kristapa atzinību!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu