Kima Kardašjana atklāj, kurā vecumā ļaus meitai sākt lietot kosmētiku

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vairākkārt realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana intervijās teikusi, ka viņas četrus gadus vecā meita Norta labprāt spēlējas ar kosmētiku un gluži kā viņa pati ļoti interesējas par skaistumkopšanas produktiem. Par spīti interesei meitenītei nāksies gaidīt līdz tīņa gadiem, pirms viņa varēs lietot kosmētiku.

Kima Kardašjana nereti, lietojot kosmētiku, ļauj savai mazajai meitiņai trenēties pareizi lietot kosmētikas līdzekļus, ko mazā modes dāma labprāt izmanto.

Nortai ir pašai sava mazo meiteņu kosmētika, bet viņa vienmēr tiecas spēlēties ar mammas kosmētikas iepakojumiem.

Saņemot jautājumu, kādā vecumā realitātes šovu zvaigzne ļaus meitai lietot kosmētiku, Kardašjana atbildējusi, ka ne ātrāk kā sasniedzot divpadsmit gadu vecumu.

Tieši divpadsmit gadu vecumā pašai Kimai tika atļauts sākt lietot lūpu krāsu un acu tušu, tāpēc viņa uzskata, ka tas ir labākais vecums, kad ļaut sākt eksperimentēt ar skaistumkopšanas līdzekļiem un dekoratīvo kosmētiku.

Pateicoties savam tēvam, četrpadsmit gadu vecumā Kima apmeklēja speciālus grimētāju kursus, lai iemācītos, kā jālieto kosmētika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu