Elīna Maligina atklāj, ar ko viņai iepaticies uzņēmējs Valērijs Maligins

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daina Geidmane

Žurnāla «Santa» septembra numurā lasāma intervija ar uzņēmēju, mākslinieci Elīnu Maliginu, kurā viņa runā gan par mākslu, teātri, dzīvi, gan mīlestību.

Saņemot jautājumu, ar ko viņai iepatikās viņas vīrs Valērijs Maligins, Elīna atbild, ka ne ar ko, viņai dzīves laikā bijuši divi vīri un neviens no tiem viņai nav iepaticies ne ar ko. Šādi sieviete uzskata, jo mīlas lietas ir sfēriskas lietas, lietas, kur tukšumam ir svars.

No Valērija pasaules skatījuma Elīna labprāt paņemtu mieru, vēsumu, veidu, kā vīrs risina problēmas. Ja viņai kas uzkrīt uz galvas, viss iekšā kratās, viņa nezina, no kāda kosmosa ņemti aizmetņi vīra lēmumiem, mieram.

Runājot par to, bez kā attiecības nav iespējamas, Elīna nosauc izaicinājumu, saslēgumu.

«Mīlestībai jābūt apriori, tā to visu aptver, bet par mīlestību es te nerunāšu. Skaistākais, ko esmu sapratusi, - ka pasaulē vēl ir tādi paši trakie kā es. Ka neesmu viena savā dullumā, ka ir vēl kāds cilvēks, kas ir gatavs iet kaut vai ar pieri asfaltā, lai tikai dzīvei būtu pieslēgums un gandarījums par nodzīvoto dienu. Viss pārējais ir tikai lietas,» tā Elīna Maligina intervijā izdevumam «Santa».

Elīna priecājas arī par to, ka nav jādomā par iztiku, to atrisina vīra nauda, bet, lai vai kā, galvenais ir dvēseles dziļums, sapratne, ka ir cilvēki, kas ir tikpat traki, tāpēc māksliniece ir pateicīga liktenim, jo procents satikt tādu cilvēku kā viņa pati nav liels.

Maligina zina, ka daudzi naudas dēļ sajūk prātā, bet viņai ir pieredze, jo ir dzīves laikā bijis moments, kad nav ko ēst, kad viņa ir badā, tāpat viņa ir strādājusi četros darbos, ir bijusi sava nauda.

Pašlaik māksliniece nevar sūdzēties par savu finansiālo stāvokli, jā, viņai patīk nauda, gluži kā ikvienam no mums. Kaut gan vairāk Elīnai patīk lietas, ko nauda spēj papildināt. Viņai ir viss, kas vajadzīgs, ģimene ir nodrošināta, bet viņa neskraida visu laiku pa veikaliem.

Elīna apzinās, ka nauda ir priekšrocība, bet tā nav visa dzīve!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu