Čakša: Man nav ilūziju par attiecībām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

43 gadus vecā veselības ministre Anda Čakša intervijā pastāstījusi par to, kāds ir viņas pašreizējais partneris un gaidāmā trešā bērna tēvs, taču joprojām nav gatava sabiedrībai atklāt viņa vārdu.

«Šobrīd novērtēju to, ka dzīvoju labās attiecībās, kurās otrs cilvēks akceptē manu ātro dzīves ritmu, manu darbu. Mēs katrs esam citādāks, un labi, ka šodien cilvēki vairs tik ļoti nedala katram dzimumam pierakstītās lomas,» intervijā ar žurnālu «Ieva» stāsta Čakša, piebilstot, ka pašai ēst gatavošana neiet pie sirds, bet mīļotais vīrietis bieži rosās pa virtuvi un viņam «ļoti labi sanāk».

Tāpat ārste izdevumam atklāja, ka pēc divām šķirtajām laulībām un brieduma sasniegšanas viņā vairs nav jaunības ilūziju par attiecībām vai saraksta ar prasībām, kas partnerim būtu jāizpilda.

Čakša stāsta, ka ziņa par trešo grūtniecību neesot bijis pārsteigums: «Ja es teiktu, ka tas nāca kā pārsteigums, no veselības ministres puses tas izklausītos diezgan jocīgi... Protams, tas nebija pārsteigums, tas bija ļoti pārdomāts lēmums, un gaidāmais bērniņš nāca kā liels prieks.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu