Dziedātājs R.Kellijs apsūdzēts seksuālos noziegumos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Mēnesi pēc divu ģimeņu paziņojumiem, ka mūziķis R.Kellijs turējis viņu meitas paša izveidotā kultā un psiholoģiski tās terorizējis, nu apsūdzībām pievienojas jaunietes paziņojums, ka mākslinieks viņu pusaudžu gados seksuāli izmantojis. Meitenei tolaik bijuši vien piecpadsmit gadi.

«BuzzFeed news» raksta, ka Jerhonda Peisa nākusi klajā ar paziņojumu, ka viņai bijušas seksuālas attiecības ar mākslinieku, laikā, kad tai bijuši tikai piecpadsmit gadi.

Nu jau divdesmit četrus gadus vecā sieviete atklājusi, ka nākusi klajā ar šo paziņojumu, lai palīdzētu citām no mūziķa cietušajām sievietēm, jo laikā, kad viņa atradās mākslinieka varā viņai nebija līdzās neviena, kas par to cīnītos, tāpēc viņa nestāv malā, bet vēlas pasargāt meitenes no šā kulta, ko pielīdzina Čarlza Mensona izveidotajam kultam.

Sieviete iepazinusies ar mūziķi 2009.gadā, kad mākslinieka menedžeris to uzaicinājis uz R.Kellija privāto ballīti, šādu uzaicinājumu Jerhonda saņēmusi, jo 2008.gadā, kad dziedātājs tiesājās, saistībā ar bērnu pornogrāfiju, viņa apmeklēja visas sava elka tiesas sēdes, viņš pamanīja jauno meiteni un menedžeris palūdza jaunietei telefona numuru.

Pēc ballītes Jerhonda tikās ar mūziķi nu jau divatā, viņš pierunāja to nodoties orāla seksa priekiem, bet jau pēc četrām dienām uzaicināja uz savām mājām, kur piedzirdīja un seksuāli izmantoja.

Pēc mēnesi ilgām attiecībām Peisa pateikusi māksliniekam, ka viņai ir sešpadsmit gadu, bet viņš to nav uztvēris kā kaut ko sliktu vai nepieņemamu, vien teicis, lai citiem saka, ka viņai ir 19, bet, lai izturas tā, it kā viņai būtu 25.

Pēc Jerhondas Peisas paziņojuma spriežot, R.Kellijs arī filmējis jaunieti kailu, fotografējis, nejautājot viņas piekrišanu, kā arī psiholoģiski iespaidojis, lai meitene izģērbtos kameru priekšā.

Septiņus mēnešus ilgais noziegums noticis Ilinoisas štatā, kur stāties seksuālās attiecībās var ar personu, kura sasniegusi septiņpadsmit gadu vecumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu