Aktieris Roberts Daunijs jaunākais cīnās ar mahinācijām internetā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Roberts Daunijs jaunākais paspēj gan filmēties, gan cīnīties pret krāpniecību interneta vidē. Slavenība brīdinājusi savus fanus neuzķerties uz dažādiem ziedojumu vācējiem, kuri vāc līdzekļus, izliekoties par viņu.

Aktieris portālā «Twitter» raksta, ka viņam kļuvis zināms, ka viena vai vairākas personas, izliekoties par viņu, vāc līdzekļus it kā labdarības vārdā, tādā veidā mānot apkārtējos.

Daunijs jaunākais paziņojis, ka tas pavisam noteikti nenotiek ar viņa piekrišanu, un viņš iesaka uzmanīgi izvērtēt šādu lūdzēju autentiskumu, pirms ziedot kaut centu.

Roberts nekad neizmantos dažādus čatus, lai lūgtu naudas līdzekļus, tāpat nekad nelūgs kādam no faniem naudu sociālajos tīklos, vienalga, kāda mērķa labā tas būtu.

Slavenība, ja vēlas palīdzēt kādai labdarības organizācijai, veido lielu publisku pasākumu, kura ietvaros tiek savākti nepieciešamie līdzekļi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu