Artuss Kaimiņš, kā jau īsts džentlmenis, glābj dāmu un metas pakaļ zagļiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Patrīcija Eglīte

28.augustā politiķis Artuss Kaimiņš, gluži kā filmās rīkojas supervaroņi, metās pakaļ diviem zagļiem, lai atgūtu veikalā nozagtu somiņu. Pakaļdzīšanās beidzās ar somas atgūšanu, kā arī ceļa traumu.

Trillerim cienīgo notikumu pats Artuss Kaimiņš aprakstījis savā portāla «Facebook» kontā, politiķis stāsta, ka stāvējis uz Tērbatas un Lāčplēša ielas stūra. Pēkšņi tam garām aizskrēja divi vīrieši un aiz viņiem sieviete, kliedzot: «Ķeriet zagli! Ķeriet zagli!»

«Man mirkļa doma, ko tagad darīt?! Un vispār vai darīt? Labāk gan vienmēr ir darīt nevis nedarīt un stāsts var sākties. Tālāk jau viss kā filmā. Ielecu pirmajā blakus stāvošajā autiņā - manuprāt, zils «Ford Focus». Liels paldies vadītājam, kurš mani saprata no pusvārda un sākās pakaļdzīšanās. Zagļi jau bija aizskrējuši līdz Elizabetes ielai un lēnām gāja. Izlecu ārā un viss turpinājās jau Vērmaņdārzā. Kad biju metra attālumā no galvenā vaininieka, tad soma tika iemesta man sejā. Otrs bēga uz otru pusi. Ar visu somu padusē centos noķert krāpnieku, bet saguru un lēcienā sasitu celi,» raksta Artuss.

Kaimiņš domā, ka parka apmeklētāji nesaprata, kas tur notika un kas par jandāliņu. Rupju vārdu gan nebija. Galarezultātā somu Artuss atguva un atdeva atpakaļ veikalā, pārdevējas bija ļoti priecīgas, jo nebūs 300 eiro veikala kasē jāsedz no savas kabatas.

«Apmazgāju rokas, celi un kliboju tālāk. Sapratu, ka pārdevējas tagad draudzenes uz mūžu. Tāda, lūk, pirmdiena. Kāja līdz kāzām sadzīs. Un somu var atkal nopirkt. Sargiet savus veikalus un «čekojiet» pircējus!!!» nobeidz Artuss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu