Jaunākā dēla karjeras dēļ dziedātāja Madonna pārcelsies uz Portugāli

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Madonna vairs nevelta teju visu savu laiku muzicēšanai, bet pievērsusies saviem bērniem. Jaunākā dēla dēļ māksliniece izlēmusi kopā ar ģimeni pārcelties uz Portugāli. Šādu lēmumu slavenība pieņēmusi pēc tam, kad dēls Deivids Banda tika pieņemts labākajā Portugāles futbola skolā.

Uzaicinājumu ierasties skolā uz vasaras atlasi jaunajam mācību gadam Deivids Banda saņēma jau pavasarī, vasarā viņš devās uz Portugāli, kur pārsteidza trenerus ar savu talantu un tika uzņemts skolā.

Madonna nevēlas stāties ceļā dēla karjeras izvēlei, talantam, tāpēc kopā ar ģimeni izlēmusi pārcelties uz Lisabonu.

Deivida Bandas mīlestība uz futbolu radās jau bērnībā, kad Madonna aizveda viņu uz ārpusskolas nodarbībām, treneris pamanīja viņa talantu un motivēja darboties tālāk.

Madonna par miljonu jau iegādājusies māju Lisabonā. Pārcelties dziedātāja plāno kopā ar dēlu Deividu Bandu un meitām Mersiju, Esteri un Stellu, vecākā Madonnas meita Lurdesa paliks Amerikā, jo mācās teātra mākslu koledžā, toties dēls Roko dzīvo Anglijā kopā ar tēvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu