Aktieris Džordžs Klūnijs izteicis vēlmi kļūt par Amerikas prezidentu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Par to, ka aktieris Džordžs Klūnijs plāno sākt politiķa gaitas, runā jau gadiem ilgi, aktierim apprecoties, pat mēļoja, ka zvērinātais vecpuisis iestūrējis laulības ostā tikai tāpēc, ka plāno savu politisko karjeru. Nu Klūnijs paziņojis, ka vēlas kļūt par nākamo Amerikas prezidentu.

Venēcijas kinofestivālā prezentējot savu jauno filmu, aktieris izteicies, ka tam nebūtu nekas pretī kļūt par Amerikas prezidentu.

Klūnija paziņojumu atbalstīja viņa kolēģis, aktieris Mets Deimons, sakot, ka Amerikai ir vajadzīgs jauns prezidents un Klūnijs tiktu galā ar darba pienākumiem labāk nekā šī brīža valsts galva.

Džordžs uzskata, ka Amerikas iedzīvotāji, domājot vai runājot par politiku, izjūt dusmas, vilšanos, un tas ir jāpārvar, kā nekā cilvēki veido valsti un tiem uz savu zemi ir jāskatās ar pozitīvismu, mīlestību, ne naidu un nepatiku.

Aktieris piebilst, ka Ronalds Reigans reiz kļuva par prezidentu, Arnolds Švarcenegers par gubernatoru, tātad arī viņam ir visas iespējas pacīnīties par prezidenta krēslu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu