Vai aktrise Andželīna Džolija atrodas uz bankrota sliekšņa?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ārzemju preses izdevumi raksta, ka aktrise Andželīna Džolija atrodas uz bankrota sliekšņa. Aktrise velta milzu summas savu bērnu izklaidēm un mācībām, tas padara viņu par gādīgu māti, bet, tā kā zvaigzne pēdējā laikā nefilmējas, tad tērē savus uzkrājumus, kuri iet uz beigām.

Pēdējā laikā Džolija arvien mazāk un mazāk laika velta aktrises karjerai, bet koncentrējas uz savu bērnu audzināšanu un labdarības organizāciju darbiem, kuri nesniedz nekādus ienākumus.

Andželīnas kaislība ir uzņemt dažādas filmas par dzīvi dažādās nabadzības skartajās valstīs, filmas nesniedz ienākumus, bet aktrise lepojas ar šiem darbiem, jo tie ļauj cilvēkiem redzēt, kā citur dzīvo cilvēki, un palīdzēt to labklājībai.

No komerciāli veiksmīgiem lomu piedāvājumiem, kuri nestu miljonus viņas bankas kontā, Džolija atsakās, tāpēc nav brīnums, ka pēdējos gados viņa nav atrodama vislabāk apmaksāto aktieru sarakstos.

Vai apziņa par tuvojošos bankrotu liks Andželīnai atgriezties Holivudas dzīvē un filmēties kādā «A» klases grāvējā?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu