Aktrise Dženifera Lorensa atteikusies kontaktēties ar Krievijas presi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Dženifera Lorensa bieži vien izceļas ar savu ekspresīvo raksturu, kas var izpausties gan kā necenzētas leksikas izmantošana intervijās, gan arī nevēlēšanās vispār runāt ar presi savas politiskās pārliecības dēļ. Šoreiz Lorensa atteikusi intervijas vairākiem Krievijas žurnālistiem.

Informāciju par Lorensas lēmumu nerunāt ar Krievijas presi plašākai publikai pavēstīja izdevuma «Elle» Beļģijas žurnāla redaktors, sakot, ka aktrise filmas «Mother» Londonas pirmizrādē atteikusies sarunāties ar Krievijas žurnālistiem, jo neatbalsta Vladimira Putina politiskos manevrus.

Arī Krievijas žurnālisti uzskata, ka aktrise atteikusies ar tiem runāt tikai un vienīgi politikas dēļ, uzskatot, ka visi lielvalsts žurnālisti strādā Putina labā.

Šāds incidents Holivudas dzīvē ir retums, parasti aktieri atsakās runāt ar konkrētiem preses pārstāvjiem personīgu motīvu, ne politikas dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu