Akieris Raiens Goslings brīvajā laikā apmeklē baleta nodarbības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Raiens Goslings bērnībā apmeklējis baleta nodarbības, bet augot sācis uzskatīt baletu par pārāk sievišķīgu un atteicies no dejām, ko vēlāk nožēlojis. Nu slavenība labprāt dodas uz baleta nodarbībām un priecājas par iespēju dejot, pat apzinoties, ka savā baleta klasē ir sliktākais dejotājs.

Intervijā Raiens atklājis, ka bērnībā mācījies dejot baletu, bet tā arī nesasniedzis apziņu, ka jūtas ērti šajās deju nodarbībās, un pametis dejas. Nu slavenība to nožēlo, jo deja būtu sniegusi viņa dzīvē lielāku lokanību, mūzikas izjūtu un, protams, pašpārliecību.

Lai vai kā, kopš 2011.gada aktieris sācis apmeklēt publiskās baleta nodarbības, kuras domātas pieaugušajiem, un par spīti tam, ka ir sliktākais savā klasē, vienalga nepadodas un dodas dejot. Goslings speciāli izlēmis par labu publiskajām, ne privātajām nodarbībām, jo vēlas gūt iedvesmu, redzēt dejotprieku citu acīs.

Aktieris ir divu meitu tēvs, vienai ir trīs gadi, otrai gads un četri mēneši, zvaigzne neslēpj, ka kļūšana par tēvu maina visas prioritātes un nu galvenais viņa dzīvē ir tieši meitiņas, sieva, ne karjera vai viņš pats.

Būtisku nozīmi zvaigznes dzīvē ieņem arī viņa suns, kurš ir ar aktieri kopā, kopš tam bija 18 gadi, dzīvnieks bijis ikvienā filmēšanas laukumā un parasti pavada aktieri visur, kur viņš dodas.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu